Βραβείο Χρυσής Φήμης στη ΜΕΒΓΑΛ

Μια πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε η ΜΕΒΓΑΛ στα βραβεία Χρυσής Φήμης FAMOUS BRANDS 2013, στις κατηγορίες Γάλα και Γιαούρτι. Η ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισε ως μία από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες με την καλύτερη φήμη και εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις δύο παραπάνω κατηγορίες. Η έρευνα FAMOUS BRANDS, που διεξήγαγε η εταιρεία Wizzard-Insights Strategists σε καταναλωτές με τη διαδικασία της αυθόρμητης επιλογής, αναδεικνύει τις κορυφαίες μάρκες, που διατίθενται στη χώρα μας.

Μια πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε η ΜΕΒΓΑΛ στα βραβεία Χρυσής Φήμης FAMOUS BRANDS 2013, στις κατηγορίες Γάλα και Γιαούρτι.
Η ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισε ως μία από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες με την καλύτερη φήμη και εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις δύο παραπάνω κατηγορίες. Η έρευνα FAMOUS BRANDS, που διεξήγαγε η εταιρεία Wizzard-Insights Strategists σε καταναλωτές με τη διαδικασία της αυθόρμητης επιλογής, αναδεικνύει τις κορυφαίες μάρκες, που διατίθενται στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη βράβευση της ΜΕΒΓΑΛ αποτελεί μία ακόμη ισχυρή απόδειξη ότι οι καταναλωτές ξέρουν να αναγνωρίζουν και να επιλέγουν αυθεντικά, παραδοσιακά, αγνά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς, χωρίς να υποσκελίζονται ως κριτήρια η ποιότητα, η καινοτομία, η υψηλή διατροφική αξία και, βέβαια, η απόλαυση.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Πέτρος Παπαδάκης δήλωσε σχετικά: “Όλοι οι άνθρωποι της ΜΕΒΓΑΛ, ανθρώπινο δυναμικό, εμπορικοί συνεργάτες, κτηνοτρόφοι, προμηθευτές, είμαστε μια ομάδα που εργάζεται με πρωταρχικό στόχο να ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν οι καταναλωτές μας χαρίζουν τέτοιες διακρίσεις, που για μας αποτελούν κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Το γάλα και τα προϊόντα του αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού διαιτολογίου μας, στα πλαίσια μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και συμβάλλουν στη προάσπιση της υγείας μας. Είμαστε υπερήφανοι που η ΜΕΒΓΑΛ μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις των καταναλωτών“.

 

Share
Meiosi_timwn