Το Πιάτο των Γιορτών 2013

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η ΜΕΒΓΑΛ, το περιοδικό biscotto 2310, το portal – οδηγός για τη Θεσσαλονίκη www.biscotto.gr και τέσσερα επιλεγμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης «σερβίρουν» το Πιάτο των Γιορτών, ένα πιάτο με γευστικές αλλά και κοινωνικές προεκτάσεις, αφού το 50% της αξίας του προορίζεται για την ενίσχυση κάποιου κοινωφελούς ιδρύματος.

Φέτος Οι σεφ των εστιατορίων ο “Ζυθος στα Λαδάδικα & Ζύθος Ντορέ“, η “Μαύρη Θάλασσα”, η “Παπαρούνα” και το «Grada Nuevo» μαγειρεύουν για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών “Καρδιά του Παιδιού”. Όσοι επισκεφθούν τα τέσσερα εστιατόρια για την περίοδο των εορτών, έως 20.1.2014,  και συμπεριλάβουν το «Πιάτο των Γιορτών» στην παραγγελία τους προσφέρουν τη μισή αξία του πιάτου σε παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Και για άριστο γευστικό αποτέλεσμα, οι σεφ των τεσσάρων εστιατορίων δημιούργησαν το “Πιάτο των Γιορτών” αποκλειστικά με προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2014, μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε το «Πιάτο των Γιορτών» και να βοηθήσετε με το δικό σας τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Γιατί οι γιορτές είναι καλύτερες, όταν είναι καλές για όλους!

Share
Meiosi_timwn