Βραβεύουμε τα παιδιά των εργαζομένων μας!

Στις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ και σε γιορτινή οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου η βράβευση όλων των παιδιών των εργαζομένων της εταιρείας τα οποία κατάφεραν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην  τριτοβάθμια εκπαίδευση με την επιτυχία τους στις Γενικές Εξετάσεις  2013, συμπληρώνοντας φέτος 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του θεσμού αυτού.

Στις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ και σε γιορτινή οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου η βράβευση όλων των παιδιών των εργαζομένων της εταιρείας τα οποία κατάφεραν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην  τριτοβάθμια εκπαίδευση με την επιτυχία τους στις Γενικές Εξετάσεις  2013, συμπληρώνοντας φέτος 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του θεσμού αυτού. Η ΜΕΒΓΑΛ διοργάνωσε προς τιμή τους εκδήλωση στα πλαίσια της οποίας ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Πέτρος Παπαδάκης, βράβευσε τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες με έπαινο και χρηματικό βραβείο 1000 € σε κάθε παιδί.

Απευθυνόμενος σε γονείς και μαθητές δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος με την πρόοδο των παιδιών και τους προέτρεψε να μην πάψουν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για τους στόχους τους, διατηρώντας πάνω απ΄όλα την ανθρωπιά τους.

Παράλληλα, υπογράμμισε πόσο σημαντικό θεωρεί να συνεχίζει η εταιρεία να στηρίζει με κάθε μέσο τους ανθρώπους της.

Share
Meiosi_timwn