Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα.
Σε ένα μπολ σπάμε και χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό, το ΜΕΒΓΑΛ Φρέσκο Γάλα Πλήρες, το ελαιόλαδο, τη ΜΕΒΓΑΛ Φέτα θρυμματισμένη, το ΜΕΒΓΑΛ Τριμμένο Τυρί, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Λαδώνουμε ελαφρώς ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Αφαιρούμε την περιττή σφολιάτα περιμετρικά και μεταφέρουμε το μείγμα.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας αφαιρώντας την περιττή σφολιάτα περιμετρικά και κλείνουμε διπλώνοντας τις άκρες κυκλικά προς τα μέσα.
Αλείφουμε με αυγό, χαράσσουμε στο κέντρο σε σχήμα σταυρού για να μη φουσκώσει ανομοιόμορφα και ψήνουμε για 40-45΄ ή μέχρι πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.