Πασχαλινά αυγά leftovers με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό

Μερίδες

2

Χρόνος Εκτέλεσης

10'

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

  • Υλικά
    • 5 αυγά βρασμένα
    • 100 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό
    • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • Αλάτι
    • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Εκτέλεση
    1. Ξεφλουδίζουμε τα αυγά, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια.
    2. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τους κρόκους και με ένα πιρούνι τους θρυμματίζουμε καλά.
    3. Προσθέτουμε το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατέυουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
    4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών.
    5. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και καπνιστή πάπρικα.
Share

Δείτε ακόμη...