Skip to content
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Πρωτεϊνούχα Ροφήματα
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
Φυτικά ροφήματα
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
Menu
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Πρωτεϊνούχα Ροφήματα
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
Φυτικά ροφήματα
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
Menu
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Πρωτεϊνούχα Ροφήματα
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Φυτικά ροφήματα
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
INTERNATIONAL
Facebook
Instagram
INTERNATIONAL
Facebook
Instagram
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Πρωτεϊνούχα Ροφήματα
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
Φυτικά ροφήματα
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
Menu
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Πρωτεϊνούχα Ροφήματα
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
Φυτικά ροφήματα
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
Menu
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
Nέα
Αρχική
»
Nέα
t
Η ΜΕΒΓΑΛ ανάμεσα στους δυνατότερους!
13 Οκτωβρίου, 2010
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
t
Το Topino πάει κατασκήνωση στο Ποσείδι Χαλκιδικής
18 Ιουλίου, 2010
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
t
«100% ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» – Νέο γάλα από τη ΜΕΒΓΑΛ
1 Ιουλίου, 2010
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
t
Νέο ζελέ Recor Κεράσι και νέες, ανανεωμένες συσκευασίες από τη ΜΕΒΓΑΛ
25 Μαΐου, 2010
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
t
Η ΜΕΒΓΑΛ στο «1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού»
15 Μαρτίου, 2010
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
t
Η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει το CHEF’S CLUB στην 5η H.O.R.E.C.A
26 Φεβρουαρίου, 2010
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
t
ΜΕΒΓΑΛ – Danone Hellas: Συνεργασία στη διανομή γαλακτοκομικών
19 Ιανουαρίου, 2010
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
«
Page
1
…
Page
14
Page
15
Page
16
»
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!
Ok
Πολιτική Cookies