Φέτα τηγανιτή με μέλι και σουσάμι

Μερίδες

2

Χρόνος Εκτέλεσης

5’

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

  • ΥΛΙΚΑ:
    • 400 γρ. φέτα σε 2 κομμάτια
    • 1 φύλλο κρούστας χωριάτικο
    • 50 γρ. μέλι
    • λίγο σουσάμι
    • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Χωρίζουμε στα δυο το φύλλο κρούστας. Τοποθετούμε τη φέτα στη μέση και τυλίγουμε σε φάκελο. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει και από τις δυο πλευρές. Σερβίρουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδαςπου αποτελείται από επαγγελματίες μάγειρες και επιχειρηματίες στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης.

Share

Δείτε ακόμη...