Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ξεκινάμε να ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά σχηματίζοντας μια ζύμη.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη καθαρή επιφάνεια και ζυμώνουμε ελαφρώς.
Πλάθουμε τη ζύμη σε ένα μπαστούνι και κόβουμε στη μέση. ΄Επειτα χωρίζουμε το κάθε κομμάτι στα τρία. ‘Εχουμε έτσι συνολικά 6 κομμάτια ζύμης.
Λαδώνουμε μια φόρμα για μάφινς, πατάμε τα ζυμαράκια με τα δάχτυλα και τα απλώνουμε στις θήκες για μάφινς.
Ψήνουμε για 15΄κι έπειτα αφαιρούμε από το φούρνο.
Πατάμε με ένα κουταλάκι τα ζυμαράκια που θα έχουν φουσκώσει για να ρίξουμε τον όγκο και γεμίζουμε το κάθε ζυμάρι με λίγο πελτέ, 1 πρέζα ρίγανη ξερή, τριμμένο τυρί ΜΕΒΓΑΛ, ντομάτα και πιπεριά σε μπαστουνάκια και τελειώνουμε με λίγο ακόμα ΜΕΒΓΑΛ τυρί τριμμένο.
Ψήνουμε για ακόμα 5-10′ μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.