Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα ΜΕΒΓΑΛ για να μη διαλυθεί.
Αν το μείγμα του κιμά είναι πολύ σφιχτό προσθέτουμε λίγες σταγόνες νερό.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για περίπου 30’ στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Όσο τα κεφτεδάκια ψήνονται, ετοιμάζουμε τη sauce για να τα συνοδεύσουμε. Αναμειγνύουμε το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό με όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη sauce και τη διατηρούμε δροσερή στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies