Λουκουμάδες με ΜΕΒΓΑΛ Κεφίρ

Μερίδες

8

Χρόνος Εκτέλεσης

5-6’

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

  • ΥΛΙΚΑ:
    • 120 ml ΜΕΒΓΑΛ Κεφίρ λευκό
    • 50 γρ ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό
    • 130 Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ΜΕΒΓΑΛ Κεφίρ, το Οικογενειακό και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
  3. Ζεσταίνουμε ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά.
  4. Παίρνουμε κουταλιές από τη ζύμη μας, σχηματίζουμε μικρούς λουκουμάδες και τους ρίχνουμε με προσοχή στο λάδι.
  5. Μόλις οι λουκουμάδες πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και από τις δύο πλευρές, τους αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
  6. Σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα και τριμμένο μπισκότο ή μέλι και καρύδια.
Share

Δείτε ακόμη...