Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ΜΕΒΓΑΛ Κεφίρ, το Οικογενειακό και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Ζεσταίνουμε ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά.
Παίρνουμε κουταλιές από τη ζύμη μας, σχηματίζουμε μικρούς λουκουμάδες και τους ρίχνουμε με προσοχή στο λάδι.
Μόλις οι λουκουμάδες πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και από τις δύο πλευρές, τους αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα και τριμμένο μπισκότο ή μέλι και καρύδια.
Ζυμαρικά, Κίτρινο Τυρί, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως Γεύματα, Φέτα
Απαιτητικό
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies