Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120°C και στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Σε ένα καθαρό και στεγνό μπολ προσθέτουμε τα ασπράδια και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη σταδιακά, 1 κουταλιά τη φορά. Μόλις προσθέσουμε όλη τη ζάχαρη, αυξάνουμε την ταχύτητα του μίξερ και συνεχίζουμε να χτυπάμε περίπου για 5 λεπτά ακόμα ώστε να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μείγμα. Θα πρέπει γυρνώντας το μπολ μας ανάποδα, το μείγμα να παραμένει σταθερά στη θέση του.
Αποσύρουμε το μίξερ και προσθέτουμε το ξύδι, τη βανιλίνη και το κορν φλαουρ και τα ενσωματώνουμε απαλά στο μείγμα με μια μαρίζ χωρίς να ρίξουμε τον όγκο του μείγματος.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα κορνέ και σχηματίζουμε καρδιές στη λαδόκολλα περίπου 8×8εκ. Γεμίζουμε εσωτερικά τις καρδιές με το μείγμα και επαναλαμβάνουμε το περίγραμμα άλλες 2 φορές για να δώσουμε ύψος.
Ψήνουμε στους 120°C στον αέρα στο κέντρο του φούρνου για 1 ώρα χωρίς να ανοίξουμε το φούρνο. Στη συνέχεια σβήνουμε τον φούρνο και τον αφήνουμε μισάνοιχτο μέχρι να κρυώσει εντελώς (ιδανικά όλο το βράδυ).
Για τη σάλτσα φράουλας απλώς χτυπάμε μερικές φράουλες με το μέλι σε ένα πολυκόφτη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Γαρνίρουμε τις mini pavlovas με Οικογενειακό, περιχύνουμε με λίγη σάλτσα φράουλας και προσθέτουμε έξτρα φρέσκιες φράουλες στην κορυφή.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies