Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ σπάμε και χτυπάμε ελαφρά το αυγό.
Προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τη σφολιάτα με χριστουγεννιάτικα κουπάτ. Τοποθετούμε λίγη από τη γέμιση στα μισά κομμάτια σφολιάτας. Καπακώνουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια κλείνοντας μέσα τη γέμιση.
Ασφαλίζουμε τα σφολιατάκια πατώντας με ένα πιρούνι περιμετρικά για να κολλήσει το πάνω με το κάτω φύλλο.
Μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Κάνουμε επάλειψη με τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 15΄ μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.