Στην κανάτα του μίξερ, ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για περίπου 1 λεπτό. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε το γιαούρτι και ξαναχτυπάμε για άλλο 1 λεπτό.
Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο μπολ με πάγο και έπειτα σε ποτήρια.Προαιρετικά γαρνίρουμε το χείλος των ποτηριών με ινδοκάρυδο, σερβίρουμε το Punch και ρίχνουμε σπόρους ροδιού.
Στην υγεία μας και Καλή χρονιά.
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την ομάδα της ΜΕΒΓΑΛ.