Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σωτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για λίγα λεπτά μέχρι να τραγανίσει.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με ένα σύρμα. Προαιρετικά προσθέτουμε και λίγο σχοινόπρασο στο μείγμα.
Σε ένα μικρότερο μπολ αναμειγνύουμε τα τριμμένα τυριά ΜΕΒΓΑΛ, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Σε ελαφρώς βουτυρωμένη φόρμα τάρτας διαμέτρου 26εκ. στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε τις άκρες απ’ όσο φύλλο περισσεύει.
Απλώνουμε το μπέικον και τα ¾ της ποσότητας των τυριών πάνω στο φύλλο σφολιάτας.
Περιχύνουμε με το μείγμα αυγού-κρέμας γάλακτος.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με τα υπόλοιπα τριμμένα τυριά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 1 ώρα μέχρι να πάρει η κις λορέν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies