1 κ.ς. ξηρούς καρπούς σπασμένους σε μεγάλα κομμάτια
1 κ.ς. τριμμένη ξηρή μυζήθρα μεβγαλ
αλάτι
φρέσκο πιπέρι
ΝΤΡΕΣΙΓΚ
20 γρ. βαλσαμικό ξύδι
60 γρ. ελαιόλαδο
λίγο μουστάρδα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα αποξηραμένα φρούτα. και με ένα πίλερ κάνουμε τις φλοίδες του καρότου. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αλατίζουμε ελαφρώς και προσθέτουμε και λίγο φρέσκο πιπέρι. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο σαλάτας . Στολίζουμε με τα κομμάτια από το ψητό μανούρι ΜΕΒΓΑΛTipΕάν θέλουμε ρίχνουμε και λίγο γλάσο βαλσαμικού ξιδιού.
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, που αποτελείται από επαγγελματίες μάγειρες και επιχειρηματίες στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης.